Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Ανακοινώθηκε και δεύτερη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Lincoln Center

Δυο εμφανίσεις θα πραγματοποιήσει τελικά στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο ο Μάριος Φραγκούλης, καθώς ανακοινώθηκε η διοργάνωση και δεύτερης συναυλίας, το Σάββατο 22 Μαρτίου.

Αρχικά, ο Έλληνας ερμηνευτής επρόκειτο να τραγουδήσει μόνο την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο Lincoln Center, όμως η ανταπόκριση του κοινού και η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν πραγματικά εντυπωσιακή.  Έτσι, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους θαυμαστές του Μάριου Φραγκούλη να ακούσουν παλαιές και νεότερες επιτυχίες του, αποφασίστηκε και επαναληπτική συναυλία, την επόμενη ημέρα, την ίδια ώρα και πάλι στο Lincoln Center.

Έτσι, ο Μάριος Φραγκούλης αναμένεται να ικανοποιήσει στο έπακρο τόσο τους Έλληνες όσο και τους Αμερικανούς φίλους του, καθώς πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που έχει εμφανιστεί επανειλημμένως στη Νέα Υόρκη, ενώ έχει τραγουδήσει είτε σόλο είτε μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής.

Από τους διοργανωτές, υπενθυμίζεται ότι και οι δυο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Rose Theatre - Jazz at Lincoln Center (Broadway & 60th Street New York, NY).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κλείσουν εισιτήρια στο τηλέφωνο (212) 7216500 και online στην ηλεκτρονική διεύθυνση jalc.org/events.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται στα $50, $75, $100, $150 και $500