Log in
A+ A A-

Απολύθηκε υπάλληλος για την διαρροή του βίντεο με τον Jay-Z και την αδερφή της Beyonce

Ένας υπάλληλος του Standard Hotel "πλήρωσε το μάρμαρο" για την διαρροή του περιβόητου βίντεο ασφαλείας, όπου η αδελφή της Beyonce, Solange Knowles, επιτίθεται στον Jay Z μέσα στο ασανσέρ, καθώς η διοίκηση του ξενοδοχείου ανακοίνωσε την απόλυσή τους.

Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα των υπευθύνων, ο εν λόγω υπάλληλος προχώρησε παράτυπα στην βιντεοσκόπηση των συμβάντων, ενώ η διαρροή του στα ΜΜΕ και τα Social Media αποτελεί "παράβαση του συστήματος ασφαλείας".

Όπως είχε προαναγγελθεί την πρώτη ημέρα της διαρροής του βίντεο, δεν αποκλείεται ο απολυθείς εργαζόμενος να υποστεί και τις νομικές συνέπειες, καθώς το Standard Hotel θεωρεί την κίνησή του προσβλητική για την επιχείρηση και ποινικά κολάσιμη.

Από την πλευρά του Jay Z, της Beyonce και της Solange δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη αντίδραση.  Άλλωστε, την ημέρα της διαρροής του βίντεο, εθεάθησαν όλοι να παρακολουθούν δίπλα - δίπλα στο Barclay's Center τον τέταρτο ημιτέλικο της Ανατολής, μεταξύ Brooklyn Nets και Miami Heat, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.