Η Τίφανι Τραμπ στη Μύκονο
- Written by E.Tsiliopoulos
Την Μύκονο επισκέπτεται για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι η Τίφανι Τραμπ.
Όπως έγραψε εχθές το protothema.gr, η κόρη του Αμερικανού προέδρου έφτασε το Σάββατο στο νησί στις 18.40 με πτήση της British Airways.
Σκοπός της επίσκεψής της είναι οι ολιγοήμερες διακοπές μαζί με φίλους της προκειμένου να παραβρεθεί και στο καθιερωμένο πάρτι του Nammos με τον Αντώνη Ρέμο και τον διάσημο Αιγύπτιο τραγουδιστή Αμρ Ντιαμπ την Πέμπτη 25 Ιουλίου, όπως είχε κάνει και πέρυσι στο αντίστοιχο event.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Μυκόνου είναι δρακόντεια καθώς η μικρή κόρη του Ντόναλντ Τραμπ θα συνοδεύεται από δεκάδες Αμερικανούς πράκτορες καθόλη τη διάρκεια της διαμονής της στο νησί.
Το Mykonos Live TV κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από την άφιξη της Τίφανι Τραμπ στο αεροδρόμιο του νησιού. Από το αεροδρόμιο με μεγάλη συνοδεία, η κόρη του Αμερικανού προέδρου κατευθύνθηκε στον Πλατύ Γυαλό όπου μαζί με φίλους της επιβιβάστηκε σε φουσκωτό. Η παρέα έδειχνε ενθουσιασμένη με το μυκονιάτικο τοπίο και έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες.
Media
Related items
Latest from E.Tsiliopoulos
- ExxonMobil estimates 6-9 trillion CF NG in Block 10 in Cyprus
- EU countries approve Russian gas import ban by 2027
- Man who murdered his mother was released after only four years in prison and went on to kill his father
- Fire at cookie factory - 4 dead, one still missing
- Greek shipowners are the stars of shipbuilding and ship purchases