Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 140
Log in
A+ A A-

"Δεν αρκεί η παραίτηση Μπαλτάκου"

  • Written by 

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τόνισε σε παρέμβασή του:

«Ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής συνομιλούν σαν να είναι αδέλφια, σαν να είναι κολλητοί. Ο Τ. Μπαλτάκος δίνει στοιχεία, κάνει αποκαλύψεις, αναφέρει ονόματα, αναφέρει επικοινωνίες με την Δικαιοσύνη που δεν συνάδουν με την διάκριση των εξουσιών. Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται μόνο για θέμα Μπαλτάκου. Δεν ξεπλένεται η κυβέρνηση μόνο με παραίτηση του Τ. Μπαλτάκου».

«Ζητούμε όσοι έχουν ολόκληρο το βίντεο να το δώσουν και στη Βουλή και στα κόμματα και στη Δικαιοσύνη», είπε ο Δ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί να συνεχίσει η Βουλή να λειτουργεί σα να μην έγινε τίποτα, σα να είναι μία παρωνυχίδα. Να έρθουν εδώ οι Ν. Δένδιας, Χ. Αθανασίου, ο ίδιος ο Τ. Μπαλτάκος, που μπαινοβγαίνει στην αίθουσα 20 φορές την ημέρα».

«Ας έρθουν μαζί με τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αναφέρεται στο βίντεο για να συζητήσουμε θέματα Δημοκρατίας, διάκρισης τρων εξουσιών, ειλικρινούς καταπολέμησης του ναζιστικού φαινομένου», υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης και κατέληξε: «Το βίντεο δίνει απαντήσεις γιατί η Χρυσή Αυγή ήταν υπεράνω του νόμου. Είχε κολλητούς μέσα στην κυβέρνηση»