Λεφτά για την σορό του Φόλεϊ ζητούν οι τζιχαντιστές
- Written by E.Tsiliopoulos
Οι τζιχαντιστές επιχειρούν να πουλήσουν το ακέφαλο πτώμα του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Buzzfeed.
Η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τρεις μεσάζοντες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μπορούν να αποδείξουν μέσω του DNA ότι η σορός ανήκει στον Φόλεϊ και πως θα την παραδώσουν στα σύνορα με την Τουρκία όταν καταβληθούν τα χρήματα.
«Ζητούν 1 εκατομμύριο δολάρια και θα στείλουν το DNA στην Τουρκία αλλά θέλουν πρώτα τα χρήματα. Δεν θα δώσουν το DNA χωρίς χρήματα», δήλωσε ο ένας από τους τρεις μεσάζοντες, οποίος χαρακτήρισε τον ρόλο του στην υπόθεση ως «ανθρωπιστική πράξη», καθώς πιστεύει ότι με το να επιστρέψει τη σορό του Φόλεϊ στους γονείς του θα τους φέρει πιο κοντά.
Tagged under
Latest from E.Tsiliopoulos
- PSEKA demarche to Congress and White House for Turkish F-16s
- Former SYRIZA minister protests against war in Iran with portrait of Khamenei
- Reactions in Congress regarding Turkish F-16s in occupied territories
- The Roma family with the golden sovereigns declared zero taxable income, owned villas and luxury cars
- Polish national arrested on espionage charges on Crete