Σήμερα οι τεχνικές συζητήσεις για τις ελληνικές προτάσεις
- Written by E.Tsiliopoulos
Στις 15:00 ώρα Ελλάδας αρχίζουν στις Βρυξέλλες οι τεχνικές συζητήσεις επί της εξειδίκευσης των ελληνικών προτάσεων για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Όπως έγινε γνωστό, οι συζητήσεις θα διεξαχθούν σε αίθουσα της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, και επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο κ. Νίκος Θεοχαράκης.
Συνάντηση με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υπουργό Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν πρόκειται να έχει σήμερα το απόγευμα στο Παρίσι ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Η ώρα των συναντήσεων υπολογίζεται γύρω στις 19:00, ώρα Ελλάδας, όπως εκτιμούν οι υπηρεσίες του γαλλικού υπουργείου (Μπερσί) χωρίς να είναι σε θέση να το επιβεβαιώνουν μέσα στο πρωινό.
Σημειώνεται ότι στο Παρίσι ευρίσκονται σήμερα και ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, καθώς και ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.
Ο Μάριο Ντράγκι είναι προσκεκλημένος στις 14:00, ώρα Ελλάδας, σε γεύμα εργασίας με τον Φρανσουά Ολάντ στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στο γεύμα θα συμμετάσχουν και οι κύριοι Σαπέν και Μακρόν.
Latest from E.Tsiliopoulos
- Foreign Minister's demarche to Kiev regarding the sea drone in Lefkada: It could have caused innocent casualties, such actions are not justified
- Esteemed actor Angelos Antonopoulos dies at 94
- Naval Group's new contracts with Greek companies for the Belharra frigates
- Delos is sinking by one centimeter per year – The optimistic and the adverse scenario
- Naxos: Lauded by foreign media as an ideal travel spot