Log in
A+ A A-

Ποτάμι: H κυβέρνηση "σκουπίζει" αδιακρίτως τα αποθεματικά

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ "σκουπίζει" αδιακρίτως τα αποθεματικά των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα προκειμένου να καλύψει τις ταμειακές ανάγκες του Δημοσίου αναφέρει σε ανακοίνωσή του το "Ποτάμι".

"Το οικονομικό επιτελείο μπορεί να αδιαφορεί για τα ασθενοφόρα που είναι χωρίς βενζίνη και για τα νοσοκομεία που δεν έχουν γάζες, πλην όμως μαζεύει ό,τι χρηματικό διαθέσιμο βρίσκει για να βγάλει το Πάσχα", επισημαίνει το γραφείο Τύπου του κόμματος.
Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται πως με Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου και τον περασμένο Απρίλιο η κυβέρνηση επέβαλε την υποχρεωτική μεταφορά στην Τράπεζα της Ελλάδας όσων κεφαλαίων δεν χρειάζονται οι δημόσιοι οργανισμοί για να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες τους.

"Ίσως η μοναδική διαφορά από πέρυσι τέτοιο καιρό είναι ότι ο ΠτΒ κ. Βούτσης έδωσε με ευκολία τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής ενώ η προκάτοχός του κυρία Κωνσταντοπούλου το είχε παζαρέψει", αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Κόκκινα" ταμεία αντί για πασχαλινά αυγά, λοιπόν ,και νέα βύθιση της οικονομίας αντί για την ανάσταση που περιμένει ο κ. Τσίπρας να έρθει το Μεγάλο Σάββατο", καταλήγει η ανακοίνωση.