Log in
A+ A A-

Κρίση στις σχέσεις Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Ποταμιού

Κρίση στις σχέσεις Δημοκρατικής Συμπαράταξης – Ποταμιού, με αφορμή την απουσία του Σταύρου Θεοδωράκη από τη διήμερη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Θεοδωράκης ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που προσκλήθηκε στη συνδιάσκεψη. «Αρνήθηκε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων», επιμένει το ΠΑΣΟΚ.

«Κάποιοι προσπαθούν με ψέματα να αλλάξουν την πραγματικότητα, ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η πρόσκληση πιθανόν να παρέπεσε κάπου στη Χαριλάου Τρικούπη ή είναι στα μη απεσταλμένα των e-mail τους. Ας ψάξουν», απαντούν κύκλοι του Ποταμιού.

Αιχμές για τη διόγκωση του θέματος και το “ξεκατίνιασμα” – όπως είπε – άφησε μέσω του Αθήνα 9.84 ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, λέγοντας ότι τον έβαλε σε σκέψεις μήπως κάποιοι επιδιώκουν να δημιουργηθεί ζήτημα.

Εξέφρασε, δε, την ενόχλησή του για το φόντο πίσω από την κα Γεννηματά στη συνδιάσκεψη, που έγραφε ότι η κεντροαριστερά είναι εδώ. “Όταν επιχειρείται μέσα από έναν πολιτικό διάλογο η σύνθεση, το σύνθημα έπρεπε να είναι “εμπρός να συγκροτήσουμε την κεντροαριστερά”, ανέφερε ο κ. Λυκούδης.