Log in
A+ A A-

Συνελήφθη ο μοτοσυκλετιστής που επιτέθηκε στο τζιπ - Κινδυνεύει να μείνει παράλυτος ένας σύντροφός του

Ένας 32χρονος πατέρας δυο παιδιών κινδυνεύει να μείνει παράλυτος. Ένα 2χρονο κοριτσάκι είδε τον δικό του πατέρα να ξυλοκοπείται άγρια στην μέση του δρόμου. Και ένα περιστατικό του κοινού ποινικού δικαίου έγινε δημόσιο θέαμα. Διαβάστε την επόμενη ημέρα του επεισοδίου μεταξύ των μοτοσυκλετιστών και του ιδιοκτήτη τζιπ, που έκανε τον γύρο του κόσμου.

Στα χέρια της Αστυνομίας για το περιστατικό βρίσκεται ήδη ένα άτομο, το οποίο αναγνωρίστηκε και με την βοήθεια του βίντεο. Πρόκειται για τον 28χρονο Κρίστοφερ Κρουζ, που συνελήφθη από την Αστυνομία, μαζί με άλλο ένα άτομο.  Είναι ο μοτοσυκλετιστής που εμφανίζεται «να παίρνει τον καβγά επάνω του», να βγάζει το κράνος και να προξενεί ζημιές στο αυτοκίνητο του 33χρονου Alexian Lien.

Σύμφωνα με την επικρατούσα εκδοχή, είναι, πιθανότατα, ο άνθρωπος που φέρει το μεγαλύτερο ποσοστό ευθύνης για το επεισόδιο. Στην αρχή, εμφανίζεται να μπαίνει μπροστά στο τζιπ του Lien και να κόβει την κυκλοφορία. Βάσει της Αστυνομίας, λίγο αργότερα περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και άλλοι μοτοσυκλετιστές οι οποίοι επιτέθηκαν και άρχισαν να προκαλούν φθορές. Ο Lien, φοβούμενος για την σωματική ακεραιότητα της οικογένειάς του, ανέπτυξε ταχύτητα και παρέσυρε όσους βρήκε μπροστά του. Ένας εξ αυτών ήταν ο 32χρονος Edwin Mieses, ο οποίος είναι, ίσως, το πραγματικό θύμα της ιστορίας, αφού οι τραυματισμοί του ήταν συντριπτικοί, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι δύσκολα θα ξαναπερπατήσει. Προς το παρόν, βρίσκεται σε καταστολή στο νοσοκομείο.

"Ο γιος μου προσπαθεί να κρατηθεί στην ζωή. Παρουσιάζουν τους μοτυσκλετιστές ότι είναι κακοί άνθρωποι. Δεν ισχύει αυτό. Αν ο οδηγός είχε σταματήσει, δεν θα συνέβαιναν όλα αυτά», δηλώνει η μητέρα του τραυματία, επιρρίπτοντας ευθύνες στον οδηγό.

Από την πλευρά της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, τονίζεται ότι αυτήν την στιγμή δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον οδηγό, ο οποίος φαίνεται πως βρισκόταν σε άμυνα και έφυγε για να γλιτώσει από τις μαζικές επιθέσεις των μοτοσικλετιστών.

Παράλληλα, ο Διοικητής του NYPD κ. Κέλυ υποστηρίζει ότι η ομάδα των μοτοσυκλετιστών παρακολουθείτο από τις Αρχές και δημιουργήθηκε από τον Hollywood Stuntz, ο οποίος πέρυσι είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο Crossroads of the World.

«Πού είναι η Δικαιοσύνη; Αυτός παρέσυρε τον γιο μου με το αυτοκίνητο και μπορεί να μην ξαναπερπατήσει».

Media