Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Νέα μέλη μέσα από βιντεοπαιχνίδι αναζητούν οι τζιχαντιστές

  • Written by 

Προκαλούν για ακόμα μία φορά οι τζιχαντιστές.

Αυτή την φορά με ένα τρέιλερ από βιντεοπαιχνίδι το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσελκύει νέους στο Ισλαμικό Κράτος. Όπως αναφέρουν τα αραβικά μέσα ενημέρωσης το παιχνίδι παραπέμπει στο γνωστό «Grand Theft Auto» και έχει ως στόχο να καταστρέψει τις ιρακινές και Αμερικανικές δυνάμεις. «Αποσκοπεί στο να ανεβάσει το ηθικό των μουτζαχεντίν και να εκπαιδεύσει νέους και παιδιά για το πώς να πολεμούν τη Δύση και να σκορπούν τον τρόμο στις καρδιές όσων αντιτίθεται στο ισλαμικό κράτος» γράφουν τα αραβικά μέσα.

Το τρέιλερ είναι γεμάτο με εκρήξεις και πυροβολισμούς ελεύθερων σκοπευτών. Οι χαρακτήρες αναφωνούν «Allahu Akbar» και όπως και στην πραγματική ζωή, σφάζουν και αποκεφαλίζουν τα θύματά τους και ανατινάζουν αυτοκίνητα.
«Το περιεχόμενο περιλαμβάνει όλες τις στρατιωτικές τακτικές του οργανισμού ενάντια τους αντιπάλους του» δηλώνει το Ισλαμικό Κράτος.
Σε όλο το βίντεο, το λογότυπο των τζιχαντιστών εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης. Στα θέματα περιλαμβάνονται τζιχάντ και «η προθυμία για θυσία».

Δείτε το τρέιλερ:

Media