Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Μια γραφομηχανή δια χειρός Τομ Χανκς

  • Written by 

Η πιο δημοφιλής εφαρμογή της Apple έχει την υπογραφή του Τομ Χανκς.

Πρόκειται για έναν προσομοιωτή γραφής σε κινητό τηλέφωνο που θυμίζει γραφομηχανή. Ο δημοφιλής ηθοποιός εμπνεύστηκε όπως είπε από την γραφομηχανή που είχε αγοράσει στα τέλη της δεκαετίας του '70 και η οποία τον είχε μαγέψει.


Η εφαρμογή έχει τίτλο Hanx Writer και δίνει στο χρήστη του iPad τη δυνατότητα να νιώθει πως γράφει σε μια παραδοσιακή γραφομηχανή, ενώ από αυτήν δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο χαρακτηριστικός ήχος του «κλικ» των πλήκτρων και το «ντινγκ» όταν η μηχανή περνά στην επόμενη γραμμή.

«Γράφω χωρίς να νοιάζομαι για τα λάθη, την ανόητη σύνταξη και την κακή ορθογραφία, διότι η αίσθηση και ο ήχος της γραφομηχανής είναι τόσο ευχάριστος σε σημείο που τίποτε δε θα μπορούσε να τον αναπαραγάγει – Μέχρι τώρα!

Ιδού, το Hanx Writer. Η εφαρμογή που παρέχει την ευκολία και την ταχύτητα ενός iPad με τον ήχο και τον ρυθμό μιας χειροκίνητης γραφομηχανής. Με το Hanx Writer, θα ακούτε το ρυθμό της δουλειάς σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πλήκτρο delete για να διορθώσετε τα λάθη σας ή να το αγνοήσετε. Να είστε τολμηροί και άφοβοι!».

Παρά την εμφάνισή της που θυμίζει παλιά γραφομηχανή, η εφαρμογή, διαθέτει τη δυνατότητα να στέλνει email, να εκτυπώνει ή να σώζει έγγραφα για μελλοντική χρήση.