Log in
A+ A A-

Δεν απαγγέλονται κατηγορίες στην 9χρονη που σκότωσε κατά λάθος τον εκπαιδευτή

Δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του 9χρονου κοριτσιού, το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον εκπαιδευτή του στην Αριζόνα, σύμφωνα με τον σερίφη της περιοχής.

Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη, στον χώρο του σκοπευτηρίου "Bullets and Burgers", όταν ένα 9χρονο δοκίμαζε να πυροβολήσει με ένα όπλο τύπου Ούζι, παρουσία των γονέων της.  Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κράτησε με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει, κατά λάθος, εναντίον του 39χρονου εκπαιδευτή, ο οποίος εξέπνευσε στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

Σε ό,τι αφορά στο περιστατικό, εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι ήταν λάθος των ιθυνόντων να επιτρέψουν σε παιδί να κρατήσει το ούζι και κάθε αναλόγου είδους όπλο, το οποίο δεν ενδείκνυται για εκπαιδευτική διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του 39χρονου θα εκληφθεί από τις Αρχές ως "εργατικό ατύχημα", κάτι που σημαίνει ότι καμία κατηγορία δεν θα βαρύνει την 9χρονη ή τους γονείς της, που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Παράλληλα, σύμφωνα με το CNN, η εταιρεία διεξάγει έρευνα για το κατά πόσον τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα κατά την μοιραία "εκπαίδευση"της 9χρονης.

Media