Log in
A+ A A-

Δείτε βίντεο: Σίγουρος ο Ομπάμα για το "Obamacare"

Την πεποίθησή του ότι το "Obamacare", το οποίο αποτέλεσε την «πέτρα του σκανδάλου» στις σχέσεις Δημοκρατικών και Ρεμπουπλικάνων, θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες των ανασφάλιστων Αμερικανών εξέφρασε, κατά την διάρκεια σχετικής ομιλίας, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα.

Ειδικότερα, ο κ. Ομπάμα εκτίμησε ότι το σχέδιο θα εξασφαλίσει, σταδιακά, την απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, τονίζοντας ότι θα υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης στις ιατρικές υπηρεσίες με λιγότερο από 100 δολάρια το μήνα.
«Το προϊόν είναι ποιοτικό, η περίθαλψη είναι ποιοτική και οικονομική, ο κόσμος μπορεί να εξοικονομήσει χρήματα. Όσοι είχαν την ευκαιρία να ενταχθούν στο πρόγραμμα έχουν εντυπωσιαστεί με το αποτέλεσμα», ανέφερε ο κ. Ομπάμα.
Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, έξι στους δέκα ανασφάλιστους Αμερικανούς θα επωφεληθούν σίγουρα, ενώ, σε ό,τι αφορά στην μη λειτουργία της ιστοσελίδας συνέστησε υπομονή, υπενθυμίζοντας ότι λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης σε 150 γλώσσες.
Σε ό,τι αφορά στην τελική διαμόρφωση του προγράμματος, ο Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε «ανοιχτός σε συνεργασία» προκειμένου να υπάρξουν απαραίτητες αλλαγές και βελτιώσεις.

Media