Log in
A+ A A-

Ουάσιγκτον: Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση Σαββόπουλου

Ένα ματωμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ, αλλά και διάφορα επιπλέον αντικείμενα τα οποία θα εξεταστούν για περαιτέρω στοιχεία, εντόπισε η Αστυνομία της Ουάσιγκτον κατά την διάρκεια της έρευνας στην έπαυλη Σαββόπουλου, όπου τον περασμένο μήνα έλαβε χώρα η τετραπλή ανθρωποκτονία.  

Σύμφωνα με το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε ο δολοφόνος για να σκοτώσει τον 46χρονο επιχειρηματία Σάββα Σαββόπουλο, την 47χρονη σύζυγό του Έιμι, τον 10χρονο γιο τους Φίλιπ και την 57χρονη οικιακή βοηθό της οικογένειας ήταν ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Σύμφωνα με την έκθεση, την οποία αποκαλύπτει το αμερικανικό δίκτυο NBC Washington, το ματωμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ βρέθηκε δίπλα στα άψυχα σώματα του ζεύγους Σαββόπουλου.

Παράλληλα η έκθεση αποκαλύπτει ότι η 57χρονη οικιακή βοηθός, από το Ελ Σαλβαδόρ, ήταν τελικά το άτομο που δεν εξέπνευσε αμέσως, αλλά πέθανε κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Παρόλα αυτά – κι ενώ η Αστυνομία επιμένει ότι ο συλληφθείς Ντάρον Ουίντ έχει συνεργούς, χωρίς να κατανομάζει κάποιον επιπλέον ύποπτο.