Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Τριπλό φονικό στο Μπρούκλιν - Νεκρά τα μέλη του συγκροτήματος "Yellow Dogs"

Με αίμα βάφτηκε το τραγικό τέλος του Ιρανικού μουσικού συγκροτήματος Yellow Dogs, αφού ένα πρώην μέλος της μπάντας πυροβόλησε και σκότωσε τρεις παλιούς συνεργάτες του και στην συνέχεια αυτοκτόνησε, σε ένα απίστευτο φονικό που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα στο Μπρούκλυν.

Ειδικότερα, νεκροί είναι οι  Soroush Farazmand, Arash Farazmand and Ali Eskandarian, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σε πολυκατοικία επί της 18 Maujer Street στο East Williamsburg.  Ο Soroush Farazmand εντοπίστηκε στον πρώτο όροφο ενώ οι άλλοι δυο σε διαμέρισμα του δευτέρου.  Ο δράστης, τα κίνητρα του οποίου είναι ακόμη άγνωστα, ανέβηκε στην ταράτσα, όπου αυτοπυροβολήθηκε, δίνοντας τέλος στην ζωή του.

Οι Yellow Dogs ιδρύθηκαν το 2006 και καλλιτεχνικό τους αντικείμενο ήταν οι Indie μουσική.  Θεωρούνταν ένα ελπιδοφόρο εναλλακτικό συγκρότημα και είχαν πραγματοποιήσει αρκετές εμφανίσεις στην Αμερική.

Εκτός από τους νεκρούς, υπάρχει και ένας τραυματίας, ο οποίος, εφόσον το επιτρέψει η κατάστασή του, αναμένεται να δώσει χρήσιμα στοιχεία στους αστυνομικούς για τις συνθήκες του αιματηρού συμβάντος.

Media