Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Κατεβαίνει ο Μπάιντεν;

Σε αίνιγμα για δυνατούς λύτες εξελίσσεται μια πιθανή κάθοδος του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, στην κούρσα διεκδίκησης του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Παρά το γεγονός ότι μετά την καλή παρουσία της Χίλαρυ Κλίντον στο πρόσφατο ντιμπέιτ του CNN επικρατεί η εντύπωση πως ίσως ο κ. Μπάιντεν να κάνει πίσω, καθώς δεν θα έχει ιδιαίτερες πιθανότητες ανατροπής δεδομένων, το τελευταίο ρεπορτάζ του CNN δίνει μια άλλη εικόνα.

Βάσει αυτής, ο κ. Μπάιντεν έκανε προσωπικά τηλεφωνήματα σε υψηλόβαθμια στελέχη των Δημοκρατικών καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας, επιζητώντας γνώμες όχι για το εάν θα κατέβει στην κούρσα αλλά για το πώς να μπει, έστω και ετεροχρονισμένα, στην διεκδίκηση του χρίσματος.

Από την πλευρά τους, πρόσωπα τα οποία πρόσκεινται στον Τζο Μπάιντεν δηλώνουν πως ο ίδιος γνωρίζει ότι η κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει, χωρίς να προκαταβάλουν την τελική του απόφαση, ενώ ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος επιμένει να «ντριπλάρει» τις επίμονες ερωτήσεις των Αμερικανών δημοσιογράφων για το τι θα πράξει.