Log in
A+ A A-

Ρεμπουπλικανοί: Νέο τηλεοπτικό ρεκόρ στο ντιμπέιτ

Την τηλεοπτική δυναμική τους επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά οι υποψήφιοι των Ρεμπουπλικανών για το προεδρικό χρίσμα, προσφέροντας στο CBS τα υψηλότερα νούμερα αντίστοιχης τηλεθέασης που έχουν καταγραφεί από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σε μια διαδικασία ασφαλώς πιο ευέλικτη τηλεοπτικά, με δεδομένο το γεγονός ότι πλέον οι υποψήφιοι έχουν μειωθεί στους έξι, το CBS κατάφερε να αποσπάσει 13.5 εκατομμύρια τηλεθεατές μεταξύ 9 και 11 το βράδυ του Σαββάτου, ξεπερνώντας τα 13.3 εκατομμύρια που είχαν καταγραφεί για το προηγούμενο Ρεμπουπλικανικό ντιμπέητ του NBC. 

Παράλληλα, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά η τηλεοπτική δύναμη του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς η τηλεθέαση ήταν σαφώς υψηλότερη σε σχέση με την τηλεοπτική αναμέτρηση του Fox News (12,5 εκατομμύρια τηλεθεατές), από την οποία απουσίαζε.

Σε κάθε περίπτωση, οι αναμετρήσεις των Ρεμπουπλικανών παρουσιάζουν σταθερά μεγαλύτερο ενδιαφέρον από αυτές των Δημοκρατικών, παρότι πρόκειται περί κούρσας για δυο, με Χίλαρυ Κλίντον και Μπέρνι Σάντερς να βρίσκονται πολύ κοντά στις δημοσκοπήσεις.