Log in
A+ A A-

Bronx: Επιτέθηκε σεξουαλικά σε δυο γυναίκες

Τον τρόμο σε δυο νεαρές γυναίκες σκόρπισε ένας άνδρας περίπου 30 ετών στο Μπρονξ, ο οποίος τους επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια πολυσύχναστη περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρώτο περιστατικό συνέβη στην συμβολή των Sedgwick και Bailey Avenues.  Θύμα ήταν μια 18χρονη κοπέλα, που αιφνιδιάστηκε από τον δράστη, ο οποίος της επιτέθηκε πισώπλατα και την έριξε στο έδαφος.  Στην συνέχεια της έβγαλε τα παππούτσια και άρχισε να της... μυρίζει τα πόδια.  Η 18χρονη αντιστάθηκε, κατάφερε να σταθεί όρθια και εκείνη την στιγμή ο δράστης απομακρύνθηκε.  Όπως αποδείχθηκε όμως, δεν πτοήθηκε από την αντίδραση του θύματος και αναζήτησε και συνέχεια.

Μετά από περίπου 20 λεπτά, ο άγνωστος άνδρας έφτασε στο Park View Place, και έβαλε στο στόχαστρο μια 24χρονη, την οποία και άρπαξε με έναν πανομοιότυπο τρόπο.  Όπως κατήγγειλε η ίδια, επιχείρησε να της ξεκουμπώσει το παντελόνι, όμως τον απέτρεψε με αποτέλεσμα να τον τρέψει σε φυγή.

Λίγο αργότερα, η Αστυνομία διασταύρωσε την ταυτότητα του δράστη και εδωσε στην δημοσιότητα βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 30 ετών, ύψους 5'8'' και βάρους κοντά στα 230 pounds.