Log in
A+ A A-

Brooklyn: Τον σκότωσε το ελικοπτεράκι του

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 19χρονο μοντελιστή, καθώς το τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερό του έπεσε στο κεφάλι του και τον σκότωσε.

Ο λόγος για τον Roman Pirozek Jr., ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ πετούσε το αγαπημένο του ελικόπτερο στο Calvert Vaux Park του Gravesend.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μοιραίο επήλθε όταν ο Pirozek επιχείρησε να κάνει έναν ασυνήθιστο ελιγμό, ενώ το μοντέλο βρισκόταν σε χαμηλό ύψος.  Προφανώς, εκείνη την στιγμή κάτι δεν υπολόγισε σωστά, με αποτέλεσμα το ελικοπτεράκι να έρθει κατά πάνω του και να τον τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι.

Το πτώμα του άτυχου μοντελιστή εντοπίστηκε από διερχόμενους, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.  Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, το τραύμα ήταν πολύ βαθύ, αφού οι έλικες έκοψαν τμήμα από το πάνω μέρος του κεφαλιού, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι φρικτό.  

Ο Roman Pirozek ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στους κύκλους των μοντελιστών, καθώς είχε μεγάλο πάθος με τα τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα.  Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο είχε δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο youtube, όπου ανέβαζε βίντεο με τις "πτήσεις" του μοντέλου του, το οποίο φρόντιζε να αναβαθμίζει και να εξελίσσει.  Αυτό το πάθος ήταν τελικά που του κόστισε την ζωή στα 19 του, μόλις, χρόνια.

Media

Μια από τις "πτήσεις" του άτυχου μοντελιστή