Log in
A+ A A-

Σκότωσε την γυναίκα του και μετά την... αναζητούσε στην τηλεόραση

Την σκότωσε, έκρυψε το πτώμα, δήλωσε την εξαφάνισή της και εμφανίστηκε στην τηλεόραση εκλιπαρώντας την να... επιστρέψει.  Όλα αυτά σε μια ανατριχιαστική υπόθεση εγκλήματος πάθους στο Νιου Τζέρσεϋ, όπου ένας 39χρονος σκότωσε την 32χρονη σύζυγό του και, τελικά, συνελήφθη από την Αστυνομία.

Για την Αστυνομία του Νιου Τζέρσεϋ, η εξαφάνιση της Karla Villagra Garzon είχε εξ αρχής πολλά κενά και ερωτηματικά.  Σε αυτό συνετέλεσε και ο τρόπος που αντιμετώπιζε την κατάσταση ο σύζυγός της, Abayuba Rivas, ο οποίος είχε εμφανιστεί ακόμη και στην τηλεόραση, ζητώντας βοήθεια προκειμένου να ξαναδεί την γυναίκα του.  Όπως αποδείχθηκε βέβαια, όχι μόνο γνωριζε πού βρισκόταν αλλά είχε φροντίσει ούτως ώστε... να μην επιτρέψει ποτέ.

Η υπόθεση της όμορφης Karla έκλεισε πριν από μερικές ώρες, έναν περίπου μήνα μετά την υποτιθέμενη εξαφάνισή της.  Το πτώμα της - ή μάλλον ό,τι απέμεινε από το πτώμα της - βρέθηκαν σε έναν χώρο 15 μίλια από την κατοικία του ζευγαριού στο Νιου Τζέρσεϋ.  Οι συνθήκες υπό τις οποίες λύθηκε το μυστήριο από τις Αρχές δεν έχουν ακόμη ξεκαθαρίσει, όλα δείχνουν όμως πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.

Ο φερόμενος ως δράστης, μιλώντας στο ABC είχε παραδεχθεί ότι υπήρχαν προβλήματα στον γάμο, σε κάθε περίπτωση όμως έκανε τον... ανήσυχο και ανήξερο.  Πλέον, κρατείται από την Αστυνομία, αφού το ποσό της εγγύησης (2 εκατομμύρια ευρώ) είναι υψηλότατο και δεν μπορεί να το καταβάλει.