Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Καλλιτέχνης σκαρφάλωσε στην Queensboro Bridge - Τον "πρόδωσε" το youtube και συνελήφθη

Σκαρφάλωσε, με κίνδυνο της ζωής του, στην Ed Koch Queensboro Bridge και βιντεοσκόπησε το κατόρθωμά του για... καλλιτεχνικούς λόγους.  Η δημοσιοποίησή του στο youtube τον έκανε καταζητούμενο, με αποτέλεσμα να παραδοθεί στην Αστυνομία.  Ο λόγος για έναν καλλιτέχνη από τον Brooklyn, ο οποίος θα κληθεί, πλέον, να δώσει εξηγήσεις στην αμερικανική δικαιοσύνη για την παραβίαση των κανόνων ασφαλείας στην οποία υπέπεσε.

Πρόκειται για τον 35χρονο Brendan Fagan, από το Brooklyn, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία το πρωί της Παρασκευής, παρουσία του δικηγόρου του.  Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ενήργησε στο πλαίσιο της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας, χωρίς να έχει κακή πρόθεση ή αυτοσκοπό να παραβιάσει τους κανόνες ασφαλείας.

Όπως τονίζεται από τις Αρχές, το σκαρφάλωμα του Fagan δεν φάνηκε στο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, αλλά έγινε αντιληπτό μετά την δημοσιοποίησή του στο youtube.  Αυτό, ασφαλώς, θέτει νέα ερωτήματα για τα μέτρα ασφαλείας στην Queensboro Bridge, αφού στην θέση του Fagan θα μπορούσε, πιθανώς, να βρισκόταν ένας επίδοξος βομβιστής.

Δείτε το παράτολμο βίντεο του 35χρονου.

Media