Log in
A+ A A-

Τρέλα και ουρές για το IPhone 5S

Παραλήρημα στην Αμερική για το IPhone 5S, η έναρξη της κυκλοφορίας του οποίου έστειλε τους λάτρεις της τεχνολογίας έξω από τα καταστήματα, όπου χρειάστηκε να διανυκτερεύσουν για να σιγουρευτούν ότι θα το παραλάβουν πριν εξαντληθεί.  Το New Greek TV σας παρουσιάζει μια χαρακτηριστική εικόνα από την 5η Λεωφόρο.

Ο συνωνιστισμός και η πολύωρη αναμονή για την αγορά ενός νέου τηλεφώνου δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο.  Αυτό όμως που συμβαίνει με το IPHONE 5S στη Νέα Υόρκη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του κεντρικού καταστήματος της Apple στην 5η Λεωφόρο.  Από τις 12 τα μεσάνυχτα, η ουρά κάλυπτε όλο το πεζοδρόμιο και η προσέλευση διαρκώς αυξανόταν.  Όπως δήλωσε στο New Greek TV ένας υπάλληλος, το κατάστημα θα άνοιγε τις πύλες του για το κοινό στις 8 το πρωί.  Αυτό όμως δεν φάνηκε να πτοεί κανέναν, καθώς το κίνητρο της απόκτησης του IPHONE 5S ήταν αρκετό.

"Εμείς θα ανοίξουμε το κατάστημα στις 8 το πρωί.  Η ώρα είναι 12 και όλος αυτός ο κόσμος θα μείνει εδώ για ολόκληρη τη νύχτα", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υπάλληλος του καταστήματος.

Ουρές όμως είχαμε και σε άλλα καταστήματα της Νέας Υόρκης.  Στην Steinway Street της Αστόρια, τόσο στα υποκαταστήματα της Verizon όσο και της AT&T, οι επίδοξοι αγοραστές περίμεναν υπομονετικά για αρκετές ώρες.  Πώς καταφέρνουν και παίρνουν άδεια από τις δουλειές τους απλά και μόνο για να αγοράσουν ένα τηλέφωνο;  Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα άτομα που πραγματοποιούν την αγορά δεν είναι οι ίδιοι οι πελάτες, αλλά "απεσταλμένοι επί πληρωμή" των πραγματικών ενδιαφερομένων.  

Σύμφωνα με άλλες πηγές το "μεροκάματο" - ή "νυχτοκάματο" - της αναμονής στην ουρά, αγγίζει τα 50 δολάρια.