Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Στην Δικαιοσύνη οι αλεξιπτωτιστές που πήδηξαν από τον Freedom Tower (Video)

Επιστρέφουν στα Δικαστήρια την Τρίτη οι τέσσερις άνδρες που παραβίασαν τα μέτρα ασφαλείας στο World Trade Center και πήδηξαν με αλεξίπτωτο από τον Freedom Tower, ανεβάζοντας συνέχεια το... κατόρθωμά τους στο Youtube.

Πρόκειται για τέσσερα άτομα τα οποία είχαν εισβάλει στο - υποτιθέμενο - πιο αυστηρά φυλασσόμενο σημείο της Νέας Υόρκης τη νύχτα της 30ης Σεπτεμβρίου, με τον έναν εξ αυτών να παίζει τον ρόλο του "τσιλιαδόρου" και τους άλλους τρεις να ανεβαίνουν στον τελευταίο όροφο του νέου Πύργου του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου, παραβιάζοντας τα μέτρα ασφαλείας.

Όπως είχε φανεί από το σχετικό βίντεο, οι δράστες πήδηξαν και στην συνέχεια βρέθηκαν σε παρακείμενο δρόμο, από τον οποίο και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να γίνουν ποτέ αντιληπτοί από τους υπεύθυνους.

Τελικώς, προδώθηκαν από μόνοι τους αρκετούς μήνες αργότερα και, συγκεκριμένα, στα μέσα Μαρτίου, όταν είχαν την "φαεινή" ιδέα να δημοσιεύσουν στο Youtube το βίντεο από την "άσκηση" εκείνης της νύχτας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν σε χρόνο ρεκόρ από τις Αρχές.

Παράλληλα, πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε στο Youtube και ένα άλλο βίντεο από την ίδια βραδιά, το οποίο δεν αποκλείεται να επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την θέση τους.

Δείτε το βίντεο που είχε δημοσιευθεί στο youtube.

Media