Log in
A+ A A-

Σε σταθμό του Χάρλεμ ο Μπιλ Ντε Μπλάσιο

Τις περιοδείες του στους δρόμους της Νέας Υόρκης, προκειμένου να έρθει και πάλι σε επαφή με τους πολίτες, ξεκίνησε ο Δημοκρατικής υποψήφιος Δήμαρχος Μπιλ Ντε Μπλάσιο, για πρώτη φορά μετά τη νίκη του στις προκριματικές του κόμματός του.
Την Πέμπτη, ο κ. Ντε Μπλάσιο βρέθηκε έξω από σταθμό του μετρό στην περιοχή του Χάρλεμ και έσφιξε το χέρι των διερχομένων.  Με ορισμένους, μάλιστα, συνομίλησε και τους άκουσε να του εκφράζουν τα προβλήματά τους, ζητώντας του να συνεισφέρει προκειμένου να τα λύσουν.
 
"Βρισκόμασταν σε μια επανεκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας.  Κατ' αρχήν, δεν γνωρίζαμε εάν θα υπάρξει δεύτερος γύρος.  Τους προηγούμενους μήνες με βλέπατε συνέχεια στον δρόμο.  Το ίδιο θα γίνει και τώρα", απάντησε ο Ντε Μπλάσιο, όταν του έγινε παρατήρηση πως, από την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις του έδωσαν άνετο προβάδισμα έναντι του Λότα, έπαψε να επιδιώκει ιδιαίτερη επαφή με το κοινό.
 
Σε κάθε περίπτωση, ο Μπιλ Ντε Μπλάσιο απολαμβάνει της στήριξης ακόμη και από οργανισμούς που τον πολέμησαν λυσσαλέα κατά την διάρκεια των προκριματικών εκλογών.  Παράλληλα, η φιλία του με ορισμένα επιφανή πολιτικά πρόσωπα, όπως το ζεύγος Κλίντον, εξασφαλίζει επιπλέον βαρύτητα στην υποψηφιότητά του.