Log in
A+ A A-

Νιου Τζέρσεϋ: Πέταξαν στα σκουπίδια ένα εκατομμύριο δολάρια

Κέρδισαν ένα εκατομμύριο δολάρια στο λόττο και πέταξαν το δελτίο στα σκουπίδια! Ο λόγος για ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων από το Νιου Τζέρσεϋ, οι οποίοι τώρα μηνύουν την οργανώτρια εταιρεία του παιχνιδιού, υποστηρίζοντας ότι δεν ανέβασε εγκαίρως τους "χρυσούς" αριθμούς στην ηλεκτρονική της σελίδα, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθούν ότι έχουν στα χέρια τους το νικητήριο δελτίο

"Πήρα τηλέφωνο δεκαπέντε λεπτά μετά την κλήρωση. Άκουσα τους αριθμούς και πως δεν υπήρχε κανένας νικητής. Πίστεψα ότι το δελτίο μας δεν κερδίζει. Το τύλιξα μέσα στο πακέτο με τα τσιγάρα και το πέταξα στα σκουπίδια.", δηλώνει εμφανώς οργισμένος ο Salvatore Cambria που, μαζί με τον σύντροφό του, Erick Onyango, έπεσαν θύματα... κινηματογραφικής ατυχίας!

Στην προσπάθεια να αποσπάσουν τα χρήματα δικαστικά, οι δυο άνδρες έχουν ως στοιχεία τους σειριακούς αριθμούς του δελτίου αλλά και τον καταστηματάρχη που τους πούλησε το δελτίο, ο οποίος δηλώνει διατεθειμένος να επιβεβαιώσει το σχετικό γεγονός στο Δικαστήριο.

Ο Salvatore Cambria δηλώνει ότι, υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε ο τυχερός συνδυασμός των αριθμών να είχε ενημερωθεί άμεσα, όπως συμβαίνει κάθε φορά στο site της εταιρείας.