Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Ο... Arthur απειλεί τις εκδηλώσεις της 4ης Ιουλίου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ για την τροπική καταιγίδια "Άρθουρ", η οποία από την προσεχή Παρασκευή αναμένεται να εξελιχθεί σε τυφώνα, απειλώντας τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας.

Σύμφωνα με ασφαλείς εκτιμήσεις, ο Arthur δεν πρόκειται να πλήξει ή να απειλήσει κατοικημένες περιοχές, αφού θα κινηθεί στην θάλασσα, ξεκινώντας από την περιοχή της North Carolina και κινούμενος ανατολικά.  Όμως, με βάση την πορεία και την ταχύτητά του, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να επηρεάσει τις εορταστικές εκδηλώσεις με την ρίψη πυροτεχνημάτων για τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου στην Ουάσιγκτον, οι οποίες θα μεταδοθούν ζωντανά σε ολόκληρη την χώρα!

Αναφορικά με πιθανή βροχόπτωση κατά την διάρκεια της παρέλασης, το σενάριο αυτό, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, συγκεντρώνει πιθανότητες τις τάξης του 30%.

Η συνολική ταχύτητα του Arthur είναι 75 μίλια την ώρα και θεωρείται ιδιαίτερα ευτυχής συγκυρία το γεγονός ότι θα κινηθεί αποκλειστικά σε θαλάσσια περιοχή.