Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
Log in
A+ A A-

Για φαστ φουντ ο Ομπάμα, "φαστ" και στην ουρά..

  • Written by 

Το γνωστό εστιατόριο Austin's Franklin Barbecue επισκέφθηκε χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Τέξας για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Δημοκρατικό κόμμα.

 

Ευδιάθετος και χαμογελαστός, συνομίλησε με αρκετούς πελάτες που βρίσκοταν για φαγητό εκείνη την ώρα στο μαγαζί, ενώ "φωτιά" πήραν οι κάμερες των κινητών τηλεφώνων για φωτογραφίες και βίντεο με τον Πλανητάρχη.

Ο Μπαράκ Ομπάμα όμως δεν είχε χρόνο να περιμένει στην ουρά και έτσι προσπέρασε τους πελάτες και κατευθύνθηκε στα ταμεία δίνοντας παραγγελία 300 δολαρίων. Δικαιολογήθηκε πάντως λέγοντας πως νιώθει πολύ άσχημα που αναγκάζεται να χαλάσει την ουρά, αλλά «πρέπει να πάω μπροστά». Μάλιστα, πλήρωσε και το φαγητό ενός πατέρα και της κόρης του που βρίσκονταν στο ταμείο εκείνη την ώρα.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος παρήγγειλε μεταξύ άλλων μοσχαρίσιο κρέας, παϊδάκια και λουκάνικα γαλοπούλας. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Άαρον Φράνκλιν δήλωσε πως: «Είναι ανήκουστο, κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει χαλάσει την ουρά, εκτός από τον Ομπάμα».

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις μετά το περιστατικό στο Τουίτερ καθώς δεν άρεσε πολύ η κίνηση του Αμερικανού προέδρου να προσπεράσει τη μεγάλη ουρά. «Όχι, όχι κύριε Πρόεδρε. Να περιμένετε κι εσείς στην ουρά του BBQ Franklin για 3 ώρες όπως όλοι οι άλλοι», «Να μπορούσε να κόψει και τα χρέη, όπως έκοψε την ουρά»..