Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Τζον Κατσιματίδης: Δωρεά στους Δημοκρατικούς

Το ποσό των 50.000 δολαρίων δώρισε στους Δημοκρατικούς της Νέας Υόρκης ο ομογενής επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης, κατόπιν αιτήματος του Δημάρχου της μεγαλούπολης, Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Daily News, ο κ. Κατσιματίδης προχώρησε σε αυτήν την κίνηση λόγω της επιχειρηματικής δραστηριότητάς του στην πόλη, αλλά και σε ένδειξη καλής θέλησης προς το νυν Δήμαρχο, με τον οποίο προτίθεται να συνεργαστεί.

Μάλιστα, τα 50.000 δολάρια του κ. Κατσιματίδη είναι μια από τις υψηλότερες δωρεές που έχουν γίνει προς τους Δημοκρατικούς της Νέας Υόρκης το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζον Κατσιματίδης ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές από την πλευρά των Ρεμπουπλικανών, αλλά έχασε τις προκριματικές από τον εσωκομματικό αντίπαλό του, Τζο Λότα.  Πάντως, ως καθαρός Ρεμπουπλικανός - σε αντίθεση με τον κ. Κατσιματίδη, που είχε σχέσεις και με το Δημοκρατικό Κόμμα - ο Λότα δεν βρέθηκε ούτε... στο ελάχιστο κοντά στην Δημαρχία της Νέας Υόρκης, γνωρίζοντας την συντριβή από τον ντε Μπλάζιο στην κεντρική εκλογική διαδικασία, πριν από ένα χρόνο.