Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Το "Σύνολον" επιστρέφει στις σκηνές του Μανχάτταν

Στις μουσικές επάλξεις επιστρέφει το μουσικό σχήμα "Σύνολον" του Περικλή Κανάρη, με μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση την Τετάρτη 6 Μαϊου στο "Cutting Room" του Μανχάτταν, με συμμετοχή της γνωστής Ελληνίδας ερμηνεύτριας, Λαμπρινής Καρακώστα.

Ο Περικλής Κανάρης, ο οποίος είχε διακόψει τις εμφανίσεις του "Σύνολον" λόγω της ενασχόλησής του με την κυκλοφορία της δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο "Αόρατος", προετοίμαζε την επιστροφή του επί μήνες.  Πλέον, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και την προσεχή Τετάρτη στις 8 το βράδυ καλεί τους φίλους του στο Cutting Room (44 East 32nd Street, NYC) για μια βραδιά γεμάτη έντεχνο και ροκ ρεπερτόριο.

Στο πλευρό του, θα βρίσκεται και η Λαμπρινή Καρακώστα, η οποία εντυπωσίασε τους Έλληνες της Διασποράς στην συναυλία που δόθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, επίσης στο Μανχάτταν, με την συμμετοχή των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Κώστα Μακεδόνα, Ρίτας Αντωνοπούλου και Περικλή Κανάρη.  Επρόκειτο για την μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Μάνου Ελευθερίου, κατά την οποία παρουσιάστηκε και ο Αόρατος.

Δείτε βίντεο από παλαιότερες εμφανίσεις του "Σύνολον".