Log in
A+ A A-

Το μήνυμα της SkyGreece στους Έλληνες

  • Written by 

Ο πρόεδρος της SkyGreece Airlines, π. Νικόλαος Αλεξανδρής, αναλύει με επιχειρήματα γιατί το κοινό πρέπει να επιλέξει την ελληνική εταιρεία για τις πτήσεις του.

 

Γιατί πρέπει να πετάμε με SkyGreece

- H SkyGreece Airlines είναι η μοναδική Ελληνική Υπερατλαντική Αεροπορική Εταιρεία με άδειες της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (EASA), του Καναδά (CTA) και της Αμερικής (FAA). Τα στελέχη τα οποία την αποτελούν, είναι τα πιο έμπειρα άτομα της Αεροπορίας, με δράση και εμπειρία πάνω από 25 έτη, δοκιμασμένοι και εκπαιδευμένοι στην Ιστορική Ολυμπιακή Αεροπορία.

- Στο πιλοτήριο έχουν τρεις πιλότους με εμπειρία πάνω από 50.000 ΄ψρες πτήσεων, γεγονός που δύσκολα συναντάμε σε αεροπορική εταιρεία.

- Η SkyGreece Airlines ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ελληνικό φαγητό με μια μοναδική ελληνική φιλοξενία από τα πληρώματά της, τα οποία εμπνέουν σεβασμό και αξιοπρέπεια στον επιβάτη και μιλούν ελληνικά.

- Έχει ελληνική μουσική και ελληνική διασκέδαση. Η ελληνική σημαία είναι ο πρεσβευτής της Ελλάδας, όπως δήλωσε και η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

- Η SkyGreece Airlines ΠΕΤΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ και όχι μόνο το καλοκαίρι.

- Μας δίνει 2 ΒΑΛΙΤΣΕΣ δωρεάν μεταφορά μέχρι 40 κιλά, που καμία άλλη εταιρεία δεν μας προσφέρει σε DIRECT ΠΤΗΣΕΙΣ.

- Έχει άνετα αεροπλάνα με Καθαρότητα και Ασφάλεια.

- Η SkyGreece Airlines βοηθά στην Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας, αφού δημιούργησε 150 θέσεις εργασίας, προτιμώντας τα Ελληνόπουλα που ζουν στην Ελλάδα με Καναδική και Αμερικανική καταγωγή.

- Είναι η πρώτη Αεροπορική Εταιρεία η οποία τιμά την Μακεδονία μας και αρχίζει πτήσεις από την Θεσσαλονίκη για το Τορόντο.

- Σε τιμές είναι πιο φθηνή από τους ανταγωνιστές της, καθώς ξεκινούν από 1099 δολάρια, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα και σεβασμό στον απόδημο Έλληνα επιβάτη. Μάλιστα, στις δυο πρώτες πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη, (19 και 23 Ιουνίου) θα έχουμε ειδική τιμή 999 δολάρια. Γιατί η SkyGreece Airlines δημιουργήθηκε ΑΠΟ ΕΜΑΣ, τους Απόδημους Έλληνες του Καναδά.

- Η SkyGreece πήρε τους κωδικούς αριθμούς πτήσεων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, όπως η πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη, που είναι η ιστορική 411-412.

- Και το σπουδαιότερο, η SkyGreece Airlines είναι η δική μας Ελληνική Εταιρεία που είναι δίπλα στον Ελληνισμό, στην κοινότητά μας, στις Εκκλησίες μας και τους οργανισμούς μας. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι βλέποντας την Ελληνική Σημαία με τον Ταξιάρχη να προσγειώνεται στο Toronto Pearson Airport.

Είναι υποχρέωσή μας και συμφέρον μας

να έχουμε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ Ελληνική Αεροπορική Εταιρεία