Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Ποιος ομογενής ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στην Χαβάη;

Ένας Έλληνας μηχανικός, γεννημένος στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στην Πάτρα, είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην Χονολουλού, καθώς έχει επιχειρήσει επανειλημμένα να εκλεγεί Δήμαρχος.

Πρόκειται για τον Πάνο Πρεβεδούρο, που είναι από τα πλέον γνωστά πρόσωπα στο νησί, αφού στο παρελθόν είχε προσπαθήσει τρεις φορές να γίνει ο πρώτος πολίτης της Χονολουλού, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.  Παρόλα αυτά όμως, αποτελεί ένα σημαίνον πρόσωπο για την Χαβάη, καθώς αυτή την περίοδο είναι καθηγητής Δομικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο της Manoa, ενώ έχει έρθει σε σύγκρουση με την κεντρική διοίκηση, καθώς αντιτίθεται στην κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής, συνολικού προϋπολογισμού 5,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ειδικότερα, ο Πάνος Πρεβεδούρος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1961.  Σε ηλικία 18 χρονών αναχώρησε για τις ΗΠΑ, για να εγκατασταθεί τελικά στην Χαβάη, συνδυάζοντας...το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Όπως διαβάζουμε στο μπλογκ του Πατρινού δημοσιογράφου, Κωνσταντίνου Φλαμή, ο Πάνος Πρεβεδούρος δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του, καθώς επισκέπτεται όσο πιο τακτικά μπορεί την Ελλάδα και την Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Δείτε βίντεο με τον κ. Πρεβεδούρο να εκφωνεί ομιλία ως υποψήφιος Δήμαρχος με ιδιαίτερα... "Χαβανέζικο" στυλ.

Media