Log in
A+ A A-

Delta Airlines και United Airlines ζητούν αεροσυνοδούς που μιλούν ελληνικά

Στην αναζήτηση αεροσυνοδών που γνωρίζουν την ελληνική γλώσσα προχωρούν οι United Airlines και Delta Airlines, στο πλαίσιο των απευθείας πτήσεών τους από και προς την Αθήνα κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου.

Οι δυο εταιρείες ανήρτησαν σχεδόν ταυτόχρονα τις σχετικές αγγελίες στο διαδίκτυο, προκειμένου να καταστήσουν ευκολότερη την επικοινωνία με Έλληνες επιβάτες που δεν γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα. Πάντως, βασική προϋπόθεση για κάθε ενδιαφερόμενο είναι να έχει άδεια εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως επιτάσσεται νομικά, λόγω της έδρας των εταιρειών.

Να αναφερθεί ότι η Delta Airlines φέτος θα διπλασιάσει τις πτήσεις από και προς την Αθήνα, καθώς από τις 27 Μαϊου θα πραγματοποιούνται δυο ημερησίως, συνολικά δηλαδή δεκατέσσερεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας, όλες συνδεδεμένες με το αεροδρόμιο Κένεντυ. Στην αντίπερα όχθη, η United Airlines έχει προγραμματίσει μια πτήση καθημερινά, αλλά θα συνδέει την Αθήνα με το αεροδρόμιο του Newark.

Οι απευθείας πτήσεις ξεκινούν στις 25 Μαϊου για την United, ενώ η Delta θα ξεκινήσει αρχικά με πέντε πτήσεις την εβδομάδα στις 25 Μαρτίου, οι οποίες θα αυξηθούν σε 7 στις 24 Μαϊου και θα διπλασιαστούν στις 27 του ίδιου μήνα, όπως προαναφέρθηκε.

Κάντε κλικ εδώ για την πρώτη (Delta Airlines) και εδώ για την δεύτερη (United Airlines).