Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Ο Αντώνης Ρέμος στο σχολείο Αγίου Δημητρίου Αστόρια

Ο Αντώνης Ρέμος επισκέφθηκε το σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια και ένωσε την φωνή του με τα παιδιά της μαθητικής χορωδίας, ερμηνεύοντας δικά του τραγούδια.

Επρόκειτο για μια εκδήλωση – έκπληξη προς τιμήν του δημοφιλούς τραγουδιστή, ο οποίος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για τις ανάγκες φιλανθρωπικής συναυλίας, υπό την αιγίδα της Πριγκήπισσας Αικατερίνης της Σερβίας. Ο Αντώνης Ρέμος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και ερμήνευσε με την παιδική χορωδία τα τραγούδια του «Χαμογέλασε» και «Μπορεί να βγω».

Η επίσκεψη έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπροέδρου του PanGregorian Νίκου Μπάρδη και ήταν η δεύτερη του Αντώνη Ρέμου στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής στάθηκε στην σημασία της συναυλίας του, τονίζοντας πως αυτήν την φορά ο σκοπός είναι διαφορετικός, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις ανάγκες των δημοσίων νοσοκομείων παίδων στην Ελλάδα.

Να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Ρέμος περνάει τον Ατλαντικό για μια και μόνη εκδήλωση, χωρίς να έχει προγραμματίσει κάποια περιοδεία.