Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά με τα παιδιά του Αγίου Δημητρίου της Αστόρια

Με την Παιδική Χορωδία της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου της Αστόρια ένωσε την φωνή της, την περασμένη εβδομάδα, η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, σκορπώντας χαμόγελα σε γονείς, δασκάλους και μαθητές.  

Ευγενής και προσιτή, η Πέγκυ Ζήνα έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι, όπως άφησε να εννοηθεί, την έκαναν να νοιώσει σαν στο σπίτι της.

"Νοιώθω πως βρίσκομαι σε μια Ελλάδα που μου αρέσει", σχολίασε η γνωστή τραγουδίστρια, αναφερόμενη στο κλίμα που συνάντησε στον Άγιο Δημήτριο, αλλά και εν γένει στην Ομογένεια. Λίγο νωρίτερα, είχε τραγουδήσει με τα παιδιά ορισμένα πολύ γνωστά τραγούδια, τα οποία, όπως είπε, ερμήνευσε για πρώτη φορά όταν και αυτή ήταν μέλος παιδικής χορωδίας.

"Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε η ευκαιρία να βρίσκομαι κοντά σας. Ειδικά για το πρώτο τραγούδι που είπαμε, το "Φωτιά στα Σύνορα της Γης", έχω να πω ότι την πρώτη φορά που του τραγούδησα - στο πιάνο κι εγώ - ήμουν στην ηλικία των παιδιών και συγκινήθηκα πάρα πολύ.", ανέφερε η Πέγκυ Ζήνα, για να απονείμει τα εύσημα στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

"Χαίρομαι που μαθαίνετε τα σπουδαιότερα ελληνικά τραγούδια στα παιδιά, για να τα έχουν μέσα στην ψυχή τους και να εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο, που είναι μακριά από κάθε άγχος και σκέψεις που μας στεναχωρούν. Κι έτσι να συνεχίσετε. Η μουσική δεν τελειώνει πουθενά. Είναι η γλώσσα της αγάπης για όλο τον κόσμο. Ειδικά για εμάς τους Έλληνες. Συγχαρητήρια. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το έργο σας και για αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Με πολύ μεγάλη κούραση μεν, αλλά και πολύ μεγάλη χαρά."

Η Πέγκυ Ζήνα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο των εμφανίσεών της στο Melrose Ballroom, οι οποίες και ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου.

Media