Log in
A+ A A-

Βέσταλ: 60η επέτειος Ι.Ν. Ευαγγελισμού

Με τη διοργάνωση χοροεσπερίδας, με ελληνικά εδέσματα και ελληνική ζωντανή μουσική, εόρτασε την επέτειο των 60 χρόνων η κοινότητα του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού στις 4 Νοεμβρίου 2017 στην περιοχή Βέσταλ της Νέας Υόρκης σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων της περιοχής.

«Εκ μέρους του Γραφείου της Μητροπόλεως του Ντιτρόιτ, του Συνδέσμου Κληρικών της Μητροπόλεως του Ντιτρόιτ και του Συμβουλίου της Μητροπόλεως του Ντιτρόιτ, συγχαρητήρια για την 60η επέτειο της Κοινότητάς σας με τη διοργάνωση Χοροεσπερίδας», ανέφερε - μεταξύ άλλων - σε σχετική επιστολή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ντιτρόιτ, κ. Νικόλαος, ευχόμενος και προσευχόμενος ο Θεός και ο Σωτήρας Ιησού Χριστός να συνεχίσει να οδηγεί, να ενδυναμώνει και να ευλογεί την Κοινότητα.

«Προσευχόμαστε, αυτό το χαρμόσυνο γεγονός να φέρει το φως που λάμπει στις καρδιές σας, να αποτελεί απέραντη πηγή φωτός, δείχνοντας τη δόξα του Θεού σε όλους», ανέφερε ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Ι.Ν. Ευαγγελισμού, Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερο, π. Μιχαήλ Μπαχλατζής, ευχαριστώντας τα μέλη της κοινότητας για την αγάπη και την υποστήριξή τους προς την Ενορία.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, εξέφρασε τις ευχαριστίες του ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Ευαγγελισμού, κ. Στηβ Ανάστος, προς τους συντελεστές της χοροεσπερίδας, τις Επιτροπές χορού, φαγητού, μουσικής και βιβλίου, το Εκκλησιαστικό συμβούλιο και όλα τα μέλη της κοινότητας.

Φωτ.- Δ. Αφεντούλη:

Fr Michael

Ο Ιερατικός Προϊστάμενος του Ι.Ν. Ευαγγελισμού, Αιδ. Πρωτοπρεσβύτερος, π. Μιχαήλ, ευλογεί και χαιρετίζει την εκδήλωση.

pres Anastos

Ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Ευαγγελισμού, κ. Στηβ Ανάστος, καλωσορίζει τους παρευρισκομένους.

children ve

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η νεότερη γενιά της Κοινότητας χόρεψε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.