Log in
A+ A A-

Panatha USA: Έκοψε την πρωτοχροννιάτικη πίτα της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης, "Panatha USA", σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ.

Η κοπή της Βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου, όπου Παναθηναϊκοί κάθε ηλικίας έδωσαν το παρών, αντήλλαξαν ευχές για το νέο έτος και εξέφρασαν, εμπράκτως, την αγάπη τους για την ομάδα τους, η οποία δεν καταλαβαίνει... αποστάσεις.

Όπως ανακοινώθηκε, τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού Α.Ο., σε συνέχεια ανάλογων δραστηριοτήτων που πραγματοποιούν στην Ελλάδα οι σύνδεσμοι της Θύρας 13.

Το κλίμα στον Σύνδεσμο ήταν ευχάριστο, καθώς ακολούθησε τη νίκη της ομάδας του Παναθηναϊκού επί του Πλατανιά στην Λεωφόρο με 1-0, η οποία και αποτέλεσε το τρίτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Ο Σύνδεσμος "Panatha USA" υπολογίζεται ότι έχει σήμερα περισσότερα από 300 μέλη, μεταξύ των οποίων και γνωστούς ομογενείς (Αντώνης Γεωργαντώνης, Βασίλης Μεσάδος, Νίκος Μπάρδης, Βλάσσης Αναστασίου κτλ) οι οποίοι διακρίνονται για την παρουσία τους στην κοινωνική ζωή του Ελληνισμού της Νέας Υόρκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε το απόγευμα και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα.