Log in
A+ A A-

H Eλληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος Maria Stephanos βραβεύεται από την Alpha Omega

Την ομογενή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ειδήσεων του FOX 25 (Μασαχουσσέτη), Maria Stephanos, θα τιμήσει φέτος η Ελληνοαμερικανική Φιλανθρωπική Οργάνωση "Alpha Omega", στο πλαίσιο του 38ης καθιερωμένης εκδήλωσής του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 31 Μαϊου, στο ξενοδοχείο Westin Copley Place.

H Maria Stephanos είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά πρόσωπα στην Μασαχουσσέτη - και όχι μόνο - καθώς παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FOX, ενώ θεωρείται μια από τις πιο καλίγραμμες δημοσιογράφους - παρουσιάστριες της Αμερικανικής τηλεόρασης.

Γεννημένη το 1963, η Maria Stephanos πέρασε μια πολύ δύσκολη παιδική ηλικία, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο όταν ήταν μόλις 3 ετών.  Για αρκετό καιρό, το επεισόδιο αυτό της άφησε μια μορφή αναπηρίας, καθώς δυσκολευόταν να περπατήσει ενώ έχασε και μεγάλο ποσοστό της όρασής της.  Όμως, με τα χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα και, τελικά, να ξεκινήσει μια αξιόλογη καριέρα ως δημοσιογράφος, η οποία χαρακτηρίζεται από σημαντικά ρεπορτάζ και μια σημαντική καριέρα μπροστά από τις κάμερες.

Η Alpha Omega επιλέγει να βραβεύει κάθε χρόνο σημαντικές προσωπικότητες του απόδημου ελληνισμού, που διακρίνονται για την κοινωνική, επαγγελματική ή πολιτική τους δραστηριότητα.  Κατά το παρελθόν έχουν τιμηθεί, μεταξύ άλλων, ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μ. Δουκάκις, ο αείμνηστος ηθοποιός Τ. Σαβάλας και ο επιχειρηματίας Τεντ Λεονσίς.