Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Πέντε χρόνια λειτουργίας για την Panatha USA

Πέντε χρόνια λειτουργίας συμπλήρωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, η "Panatha USA" και τα μέλη πραγματοποίησαν μια ιδιαίτερη γιορτή, με τσίπουρο και παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα.

Η "Panatha USA" ιδρύθηκε το 2008 και στεγάζεται στην "καρδιά" της ελληνικής κοινότητας, αφού τα γραφεία της βρίσκονται στην Αστόρια.  Στον χώρο του συνδέσμου υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αρχείο δημοσιευμάτων για τις αγωνιστικές δραστηριότητες του Παναθηναϊκού αλλά και ενθύμια από παίκτες, προπονητές και άλλες μεγάλες μορφές του συλλόγου.

Τα γραφεία της Panatha USA έχουν επισκεφθεί κατά το παρελθόν, μεταξύ άλλων, ο προπονητής των τίτλων, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Σωτήρης Νίνης και ο Νίκος Νιόμπλιας.

Με αφορμή την συμπλήρωση των 5 ετών της Panatha USA, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος απέστειλε επιστολή, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν δώρο μια μπάλα και μια φετινή φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές τους, σκορπώντας χαρά και ικανοποίηση στους φίλους του Παναθηναϊκού, που παραμένουν πιστοί στην μεγάλη τους αγάπη, έστω και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η Διοίκηση του συνδέσμου ευχαρίστησε τον κ. Αλαφούζο και πρωτοστάτησε στην "τσιπουροβραδιά", η οποία διήρκησε μέχρι αργά το βράδυ.