Log in
A+ A A-

Μπάσκετ: Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Την πρώτη του συγκέντρωση πραγματοποίησε την Πέμπτη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με τα βλέμματα, ασφαλώς, να συγκεντρώνονται στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, που θα κληθούν να ενισχύσουν τους νταμπλούχους Ελλάδος στην προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 Απόντος του νέου προπονητή της ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, την επίβλεψη της πρώτης προπόνησης της σεζόν είχαν οι Σωτήρης Μανωλόπουλος και Τζουσέπ Μπεροκάλ, ενώ από τους παίκτες απουσίασαν μόνο οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Τζέιμς Γκιστ.

Έτσι, οι συνεργάτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είχαν στη διάθεσή τους, τους Διαμαντίδη, Φώτση, Παππά, Μαυροκεφαλίδη, Διαμαντάκο, Μπατίστα, Σλότερ, Νέλσον και Μποχωρίδη.

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς. Ξεκινάμε με ένα νέο προπονητή, έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα και η ομάδα έκανε κινήσεις για να είναι ανταγωνιστική.  Στόχος μας είναι να εντάξουμε όσο περισσότερα νέα παιδιά στην ομάδα και το σίγουρο είναι ότι θα δίνουμε 100% σε κάθε αγώνα και προπόνηση και θα δούμε πού θα φτάσουμε. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε, ίσως να χρειαστεί χρόνος, ίσως έχει και κόστος, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα δούμε», δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Παράλληλα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των νεαρών παικτών, οι οποίοι, σύμφωνα με το πλάνο που είχε εξαγγείλει η διοίκηση της ΚΑΕ, αναμένεται να παίξουν πιο ενεργό ρόλο φέτος, προκειμένου να πάρουν την σκυτάλη στην προσπάθεια δημιουργίας της νέας ομάδας των τίτλων.