Log in
A+ A A-

Σούπερ Λίγκα: Ολική επαναφορά για Παναθηναϊκό

Απίστευτη εξέλιξη στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου ο Πανιώνιος, κόντρα στην ροή του αγώνα, άνοιξε το σκορ στο 85' με τον Μπουμάλ, όμως ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε, ισοφάρισε στο 90' (Ατζανγκούν) και πήρε τελικά τη νίκη χάρη σε γκολ του Πέτριτς στο 93'.

Σε ένα άδειο και "παγωμένο" Απόστολος Νικολαϊδης - λόγω της περσινής τιμωρίας - οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προβλημάτισαν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να κρατάει σχετικά άνετα το "μηδέν" και να δείχνει επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε πιο απειλητικός, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με Πράνιτς (50'), Πέτριτς (63') και Μέντες (68'), όμως η μπάλα - έστω και προσωρινά - τον τιμώρησε στο 85', όταν ο Μπουμάλ, με εξουδετερωμένο τον Κοτσώλη, σούταρε και έκανε το 0-1.

Όλα έδειχναν ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδος πάνε σε μια εκτός προγράμματος ήττα, όμως ο Ατζανγκούν στο 90' βρέθηκε τετ - α - τετ με τον Γιαννακόπουλο και έκανε το 1-1.  Δυο λεπτά αργότερα, το σκηνικό ανετράπη ολοκληρωτικά, όταν ο Πέτριτς έπιασε μια δύσκολη κεφαλιά, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου, με αποτέλεσμα να γραφτεί το τελικό 2 - 1.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος (82' Μπούι), Μέντες, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα, Ντίνας Ι(53΄Καρέλης), Πέτριτς, Κλωναρίδης (76' Ατζαγκούν).

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Τασούλης, Χατζηισαίας, Παντίδος, Μπούζας (83' Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Κολοβός (76' Φούντας), Σιώπης (67' Γκίνη), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.

Γκολ: 90' Ατζαγκούν, 90+ Πέτριτς / 85' Μπουμάλ

Κάρτες: 40' Μπούρμπος, 53' Ντίνας, 71' Σίλντεντφελντ / 60' Μητρόπουλος

Στα άλλα ματς που διεξήχθησαν την Κυριακή: 

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0 - 4

Σκόντα Ξάνθη - Κέρκυρα 0 - 0 

Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός 2 - 1

Νίκη Βόλου - Ατρόμητος 0 - 1