Log in
A+ A A-

Καμίνης: Υπέρ του Βοτανικού για Παναθηναϊκό

Την πεποίθησή του ότι η νέα έδρα του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ανεγερθεί στον Βοτανικό και όχι την Λεωφόρο Αλεξάνδρας, εξέφρασε στον BHMA FM ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, εκφράζοντας την άποψη ότι η θέση του "Απόστολος Νικολαϊδης" προκαλεί προβλήματα "τόσο στους περιοίκους όσο και στους ίδιους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού".

"Είμαι σε επαφή με τον Ερασιτέχνη και έχω πει ξανά την άποψή μου. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την πόλη. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για το νέο γήπεδο (στον Ελαιώνα-Βοτανικό), αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε.  Το γήπεδο του Παναθηναϊκού (στη Λεωφόρο), έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους παναθηναϊκούς.", αναφέρει ο κ. Καμίνης.

Παράλληλα, ο κ. Καμίνης υπενθύμισε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο υπάρχει εκλεγμένος εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Κινήματος, με τον οποίο θα βρίσκεται σε επαφή.

"Ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμβουλο, τον κ. Αβραμίδη και έχω πολύ καλή σχέση με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο, για να δούμε τι είναι καλύτερο και για τον Παναθηναϊκό και για την πόλη", ανέφερε ο κ. Καμίνης.

Πάντως, η άποψη του Δημάρχου Αθηναίων έρχεται σε σύγκρουση με την τάση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και την μεγάλη μάζα των οργανωμένων, οι οποίοι έχουν εκφραστεί ανοιχτά υπέρ της εκσυγχρόνισης του γηπέδου της Λεωφόρου.