Log in
A+ A A-

Europa League: Μάχη σε τρία μέτωπα

Δύσκολες αποστολές για τους τρεις εκπροσώπους της Ελλάδας στο Europa League, καθώς αντιμετωπίζουν υπολογίσιμους αντιπάλους, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Στην Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός θέλει να ανατρέψει τα προγνωστικά και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα απέναντι στην Αϊντχόφεν, έχοντας να αντιμετωπίσει, εκτός από την δεδομένη διαφορά ποιότητας με την ολλανδική ομάδα, και τις βαθμολογικές συνέπειες από τα δυο αποτυχημένα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών.  Ο Γιάννης Αναστασίου ευελπιστεί πως η ομάδα του θα παρουσιάσει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό της Κυριακής, όταν υπέστη ήττα - σοκ από τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στην αντίπερα όχθη, ο εντυπωσιακός Αστέρας Τρίπολης - που έχει θέσει υποψηφιότητα ακόμη και για την πρόκριση - θα επιδιώξει να συνεχίσει τις εκπλήξεις, αυτήν την φορά στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ.

Τέλος, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρουσιάζει αγωνιστική σταθερότητα, καλείται να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα από την Φιορεντίνα στην Τούμπα, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητές του για την πρόκριση, η οποία, με βάση την μέχρι τώρα εικόνα του, είναι εφικτός στόχος.