Log in
A+ A A-

Παναθηναϊκός: Βόκολος αντί Νταμπίζα

Προτού συμπληρωθούν μερικές ώρες από τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Νταμπίζα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο Λεωνίδας Βόκολος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής.

Ο Λεωνίδας Βόκολος είναι εκείνος ο οποίος θα αναλάβει την αντικατάσταση του Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, όπως έγινε γνωστό.

Είχε διαρρεύσει ότι ο Βόκολος προοριζόταν για να αναλάβει πόστο στην ακαδημία, όμως τελικά αποφασίστηκε ότι θα καλύψει ένα πιο ενεργό πόστο.

Ο παλαίμαχος αμυντικός θα πιάσει άμεσα δουλειά, σε συνεργασία με τον Τάκη Φύσσα, ώστε να προχωρήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα απασχολήσουν εν όψει Ιανουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει πως νέος τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Βόκολος".

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Βόκολος υποσχέθηκε να δουλέψει σκληρά για να πετύχει στον Παναθηναϊκό:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και πάλι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Είχα την χαρά και την τιμή να υπηρετήσω αυτή την ομάδα από πολλά πόστα στο παρελθόν και ξέρω ότι ο Σύλλογος είναι μεγάλος, όπως και οι απαιτήσεις του. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι μόνο δουλειά καθώς στην ζωή μου έτσι έχω μάθει να ανταποκρίνομαι σε ότι αναλαμβάνω.

Sport24