Log in
A+ A A-

Παναθηναϊκός: Πρόταση στον Ζιλμπέρτο Σίλβα

Τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας και άλλοτε αρχηγό της ομάδας, Ζιλμπέρτο Σίλβα, επαναπροσέγγισε ο Παναθηναϊκός, προσφέροντάς του την δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής και να αναλάβει άμεσα πόστο στην ομάδα.

 

Παρά το γεγονός ότι ένα κομμάτι των φιλάθλων θεωρούσε ότι έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση, ο Ζιλμπέρτο δεν έχει κρεμάσει επισήμως τα παππούτσια του.  Αντίθετα, δηλώνει απλώς ελεύθερος ποδοσφαιριστής και αναμένει να συμφωνήσει με κάποια ομάδα, για να ολοκληρώσει αγωνιζόμενος την καριέρα του.  Έτσι, η πρόταση του Παναθηναϊκού ενδέχεται να εξεταστεί με καλές πιθανότητες αποδοχής από τον πρώην αρχηγό της ομάδας, ο οποίος, στην συνέχεια, θα έχει έτοιμη συνεργασία σε άλλη θέση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Ζιλμπέρτο δεν θα ήταν αρνητικός να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και θα απαντήσει το προσεχές χρονικό διάστημα.

Εάν τελικά ο Σίλβα δεχτεί την πρόταση, οι "πράσινοι" θα έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την προσωπικότητά του, αλλά και το κύρος του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.