Log in
A+ A A-

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Καλάθης

Δεδομένη θεωρείται πλέον η επιστροφή του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό, όπως επιβεβαιώνουν και προσκείμενες στους Μέμφις Γκρίζλις αθλητικές ιστοσελίδες, με τον ομογενή γκαρντ να αποτελεί την... μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού.

 

Παρότι λοιπόν ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκδώσει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, όλα τα ρεπορτάζ και οι ενδείξεις θέλουν τον Καλάθη να έχει ήδη πάρει την απόφασή του να συνεχίσει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.  Όλα αυτά καθώς στο ΝΒΑ δεν υπήρξε καμία πρόταση που να τον ικανοποιεί, με αποτέλεσμα να ενεργοποιήσει την συμφωνάι που είχε υπογράψει με τους "πράσινους" από την περσινή μεταγραφική περίοδο.

Βάσει αυτού, ο Καλάθης θα λάβει το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων για τρία χρόνια, ενώ οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο opt-out σε περίπτωση ικανοποιητικής πρότασης από το NBA.

Με την μεταγραφή Καλάθη - η οποία αναμένεται πια να ανακοινωθεί μέχρι αύριο - ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει περαιτέρω τον μεταγραφικό σχεδιασμό του.  Σε αυτήν την περίπτωση, θα επιδιώξει να οριστικοποιήσει το βασικό δίδυμο στην θέση "5", έχοντας σε πρώτο πλάνο τους Ραντούλιτσα, Μιλουτίνοφ, Λάσμε και Μαυροκεφαλίδη, ενώ πιθανολογείται ότι θα αποκτήσει έναν ακόμη γκαρντ αλλά και έναν παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 3-4.