Log in
A+ A A-

Παναθηναϊκός: Όλα για όλα με Λαμποράλ στο ΟΑΚΑ

Αποφασισμένοι για τη νίκη, που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν την ισοφάριση της σειράς στην έδρα τους, είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αντιμετωπίζουν στον τρίτο προημιτελικό του ΟΑΚΑ την Λαμποράλ Κούτσα.

Με την σειρά στο 0-2, οι "πράσινοι" βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς μια νέα ήττα θα σημάνει και την ολοκλήρωση των αγώνων, στέλνοντας την ομάδα του Γιάννη Μπουρούση στο φάιναλ φορ του Βερολίνου.

Στο στρατόπεδο των "πρασίνων" επικρατεί αισιοδοξία για το ροζ φύλλο αγώνα, με δεδομένη την δυναμική του ΟΑΚΑ, αλλά και τις ικανότητες της ομάδας, που έχασε μέσα από τα χέρια της το μπρέικ στον αγώνα - θρίλερ της περασμένης Παρασκευής στην Ισπανία (ήττα στην παράταση με 82-78).

Από την πλευρά του, ο κόσμος του Παναθηναϊκού έκανε το καθήκον του, εξαντλώντας τα εισιτήρια για ένα ματς το οποίο, εάν επέλθει η απευκταία εκδοχή της ήττας, θα αποτελέσει και το τελευταίο του αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Διαμαντίδη, στην Ευρωλίγκα.

Στα αγωνιστικά, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα περιμένει περισσότερα από ορισμένους παίκτες - "κλειδιά" που υστέρησαν στα προηγούμενα ματς (όπως οι Καλάθης, Ουίλιαμς) ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει η άμυνα στους Μπουρούση - Μπερτάνς και η αξιοποίηση του επιθετικού όπλου που λέγεται Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.