Log in
A+ A A-

Σε Γκάμπριελ καταλήγει ο Πασκουάλ

Ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ άφησε πίσω του ένα κενό -σημαντικό- στην φροντ λάιν του Παναθηναϊκού και οι πράσινοι έχουν βγει στην αγορά προσπαθώντας να φέρουν έναν ψηλό που να ανταποκρίνεται στα θέλω του Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός τεχνικός είχε πολλά ονόματα στα χέρια του και φαίνεται πως έχει αποφασίσει ποιον θέλει να ντύσει στα πράσινα.

Ο Κένι Γκάμπριελ είναι εκείνος για τον οποίοι το τριφύλλι κινείται και προσπαθεί να τον... φέρει στο ΟΑΚΑ. Ο Γκάμπριελ αγωνίζεται στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και έχει ευρωπαϊκή πείρα ενώ έχει περάσει και από την Ελλάδα καθως αγωνιζόταν στο Ρέθυμνο. Μάλιστα το καλοκαίρι το όνομα του είχε "παίξει" και για τον Ολυμπιακό αλλά τελικά η συμφωνία χάλασε.

Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ρώσους (πρώην ομάδα του Φώτη Κατσικάρη) ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένοι από την συνεργασία. Ο Γκάμπριελ έχει ζητήσει να φύγει από την Λόκο και από τη στιγμή που έχει μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού θεωρείται δύσκολο να χαλάσει η μεταγραφή. Οι πράσινοι ωστόσο έχουν και plan-b σε περίπτωση που κάτι στραβώσει.

Ο Γκάμπριελ σοτ Ρέθυμνοο αγωνίστηκε τη σεζόν 2013-2014 και είχε εντυπωσιάσει με την απόδοση του αφού ολοκλήρωσε τη σεζόν με 12,8 πόντους και 9,3 ριμπάουντ. Οι εμφανίσεις του με την ομάδα της Κρήτης τον έφεραν στην Τουρκία για λογαριασμό της Καρσίγιακα. Θυμίζουμε ότι η Καρσίγιακα ήταν η ομάδα που σόκαρε τόσο την Τουρκία όσο και την μπασκετική Ευρώπη όταν πήρε το πρωτάθλημα κόντρα στην Φενερμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Γκάμπριελ ήταν εκ των πρωταγωνιστών. Εξαιρετικές ήταν και οι εμφανίσεις του στο Eurocup με 9,9 πόντους και 5,4 ριμπάουντ, ενώ την επόμενη σεζόν οι αριθμοί του βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο.

Από την Τουρκία ταξίδεψε στις ΗΠΑ και στο ΝΒΑ για τους Καβαλιέρς οι οποίοι του πρότειναν συμβόλαιο αλλά ο παίκτης αρνήθηκε και επέστρεψε στην Ευρώπη για την Λοκομοτίβ Κουμπάν και παρότι τον είχε πλησιάσει και ο Ολυμπιακός.

Τα πράγματα στην Λόκο δεν πήγαν όπως τα είχε φανταστεί και έτσι ο Γκάμπριελ... ψάχνει την μετακόμιση.

Ο Γκάμπριελ έχει καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, δεν έχει δείξει όμως δείγματα ότι μπορεί να παίξει με πλάτη. Από την άλλη μεριά είναι ιδιαίτερα αθλητικός και αλτικός παίκτης που η φυσική του θέση είναι το "4", και ενώ βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 9 εκατοστά, στη θέση "5" παρουσιάζει αδυναμίες ενώ το ιδίο ισχύει και για τα αμυντικά του καθήκοντα.

Οι πράσινοι πάντως φαίνεται πως βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του ωστόσο το plan-b αναφέρει ότι έχουν στα υπόψιν τους κι άλλες περιπτώσεις.

instasport.gr