Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Καίει ΑΕΚ και Αιγάλεω το φύλλο αγώνoς

  • Written by 

Καίει τις δύο ομάδες το φύλλο αγώνα το οποίο συνέταξε ο διαιτητής Γαβρίλης για τα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα Αιγάλεω - ΑΕΚ, για τον έκτο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Μετά από περίπου τρεις ώρες ο διαιτητής Παναγιώτης Γαβρίλης και οι βοηθοί του αποχώρησαν από το γήπεδο του Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας enwsi.gr, ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών έγραψε στο φύλλο αγώνα για τα επεισόδια που έγιναν πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης:

"Η έναρξη του αγώνα καθυστέρησε για περίπου 30 λεπτά επειδή σχεδόν 20 λεπτά πριν την έναρξη, περίπου 30 φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο από την κερκίδα που βρίσκεται πίσω από το ένα τέρμα. Διέσχισαν τον αγωνιστικό χώρο όπου έκαναν προθέρμανση οι ομάδες και κατευθύνθηκαν προς τους φιλάθλους των γηπεδούχων, φτάνοντας ως το πέταλο που βρίσκεται στο άλλο τέρμα και αντάλλαξαν μεταξύ τους διάφορα αντικείμενα. Με την είσοδο της Αστυνομίας, αλλά και με τη βοήθεια των παραγόντων των δύο ομάδων απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι. Στη συνέχεια, στο χώρο των αποδυτηρίων μου δόθηκε η διαβεβαίωση για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

Για τη διακοπή που έγινε στο 52ο λεπτό, λίγα λεπτά μετά το κερδισμένο πέναλτι της ΑΕΚ, ο Γαβρίλης σημειώνει:

"Στο 52ο λεπτό χτυπήθηκε ο β' βοηθός μου στο κεφάλι με αντικείμενο, το οποίο εκτοξεύθηκε από την εξέδρα των φιλοξενούμενων πίσω από το τέρμα του και για το λόγο αυτό διέκοψα το ματς για περίπου δύο λεπτά".

Ο διαιτητής διέκοψε και πάλι το παιχνίδι λίγο πριν το φινάλε, όταν ο Μπρέσεβιτς έβαλε μπροστά στο σκορ της ΑΕΚ και σημειώνει χαρακτηριστικά:

"Στο 89ο λεπτό του αγώνα και αμέσως μετά την επίτευξη τέρματος της φιλοξενούμενης ομάδας, φίλαθλοι των φιλοξενούμενων εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και ταυτόχρονα εισήλθαν και φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας. Εισήλθαμε στα αποδυτήρια και ο αγώνας διακόπηκε για 7 λεπτά. Μετά τη βεβαίωση του επικεφαλής της αστυνομίας επανήλθαμε στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά.

Μετά τη λήξη του αγώνα και κατευθυνόμενοι προς τη φυσούνα με τη βοήθεια της αστυνομίας, δεχθήκαμε επίθεση με πλαστικά καθίσματα και μπουκάλια από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας. Πριν την είσοδό μας στα αποδυτήρια δεχθήκαμε χτυπήματα από φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας, οι οποίοι είχαν εισέλθει στη φυσούνα. Εγώ χτυπήθηκα στην αριστερή μου ωμοπλάτη. Ο α' βοηθός μου δέχθηκε τρικλοποδιές και κλωτσιές και ο β' βοηθός μου δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, στο αριστερό χέρι και στο αριστερό πόδι".

Media