Log in
A+ A A-

Τι συμφώνησαν Γιαννακόπουλος - Αλαφούζος

Κοινό σημείο πλεύσης βρήκαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, κατά την διάρκεια της συνάντησής τους η οποία κατέληξε σε μια κοινή ανακοίνωση.

Στην σχετική ανακοίνωση, ο κ. Γιαννακόπουλος επιβεβαιώνει πως θα ενισχύσει οικονομικά τον ποδοσφαρικό Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, ξεκαθαρίζει όμως πως αυτό δεν θα σημάνει την αγορά μετοχών ή ποσοστού στην ΠΑΕ.  Παρόλα αυτά, αφήνεται να εννοηθεί ότι θα πρόκειται για μια γενναία ενίσχυση μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ ξεκαθαρίζει πως η εμπλοκή ξένου επενδυτή, την δεδομένη χρονική στιγμή, δεν είναι εφικτή.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρει πως δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξει καμία εμπλοκή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός των προσώπων που διοίκησαν την εταιρεία κατά την διάρκεια της πολυμετοχικότητας, ενώ χαρακτηρίζει "ευπρόσδεκτη" κάθε μορφή βοήθειας από πλευράς του κ. Γιαννακόπουλου.

Τέλος, δεν αποκλείεται στο προσεχές χρονικό διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις και σε ενδεχόμενη συνεργασία των δυο ανδρών στον χώρο των Media.

«Η κοινή αγάπη και το συμφέρον του Παναθηναϊκού είναι ικανά να οδηγήσουν στο να ξεχαστούν όσα προηγήθηκαν», τονίζεται στην κοινή ανακοίνωσή τους.