Log in
A+ A A-

Ο Ομπράντοβιτς επέστρεψε... σπίτι του

Στα παλιά του λημέρια πραγματοποίησε το προπονητικό του πρόγραμμα με την Φενέρμπαχτσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς η Τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό σε έναν κρίσιμο αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ασφαλώς, η επιστροφή του "Ζοτς" στην Αθήνα και το γεγονός ότι θα κάτσει για πρώτη φορά στον αντίπαλο πάγκο, επισκιάζουν ακόμη και την ίδια την αγωνιστική σημασία του ματς μεταξύ των δυο ομάδων.

Ήδη, ο Ομπράντοβιτς είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στους διαδρόμους του κλειστού με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τον καλωσόρισε και είχε την ευκαιρία για μια σύντομη συζήτηση μαζί του σε θερμό κλίμα.  Η συνάντηση αυτή ήρθε λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου, μέσω των οποίων τόνιζε ότι ο Ομπράντοβιτς θα πρέπει να επιστρέψει σύντομα στον Παναθηναϊκό.

Πάντως, αυτοί που θα κλέψουν την παράσταση αναμένεται να είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, ετοιμάζοντας μια σειρά από χορογραφίες και συνθήματα ούτως ώστε να κάνουν τον αγαπημένο τους Ζέλικο να σκεφτεί την μεγάλη επιστροφή το καλοκαίρι.

Θα τα καταφέρουν;  Αν και κάποιοι εκτιμούν ότι ο Ομπράντοβιτς δύσκολα θα σπάσει το διετές συμβόλαιό του, ενδεχομένως η τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να μην είναι τυχαία.